We use cookies to personalize content and to analyze our traffic. Please decide if you are willing to accept cookies from our website.

Filmari si Prezentari 360 de grade

Integreaza experienta imersiva in afacerea ta alaturi de echipa Digital Source. Fie ca vorbim despre un tur virtual, fotografii panoramice sau filmari 360, experienta 360 de grade este cea mai noua metoda de prezentare si constituie un avantaj fata de concurenta.

Folosind tehnologie de ultima ora si aparatura performanta, echipa noastra ofera urmatoarele servicii foto si video 360: tur virtual, fotografie panoramica 360 si filmari 360 de grade.

Tur virtual 360 grade - prezinta-ti afacerea intr-un mod interactiv

Un tur virtual 360 grade este cel mai elegant si eficient mod de a-ti prezenta afacerea. Prin intermediul acestuia, vizitatorii pot sa interactioneze cu locatia ta si sa vizualizeze zonele importante intr-un camp de 360 de grade orizontal si vertical, neavand limite in vizualizare.

Printre avantajele unui tur virtual 360 se numara: mai multa vizibilitate pentru afacerea ta, cresterea numarului de clienti, precum si sporirea increderii vizitatorilor in calitatea serviciilor oferite.

Fotografie panoramica 360 - o perspectiva inedita asupra oricarei locatii

O fotografie panoramica 360 grade, sau o panorama virtuala 360, este o imagine sferica a unei locatii ce surprinde tot campul vizual pe o intindere de 360 grade. Acest aspect permite vizitatorilor sa vizualizeze în detaliu o locatie, ca si cum s-ar afla efectiv acolo. Datorita rezolutiei inalte si a campului vizual, o panorama virtuala ofera potentialilor clienti o imagine mult mai clara in comparatie cu o fotografie clasica.

Integrarea fotografiei panoramice in afacerea ta iti aduce un plus in fata competitiei si contribuie la cresterea vanzarilor sau a rezervarilor.

Filmari 360 grade - cea mai inovativa tehnologie de pe piata

Imerseaza-ti audienta in locatia sau evenimentul tau cu o filmare la 360 de grade. Datorita campului vizual marit, fimarile 360 grade ofera o experienta de vizionare unica, in care audienta alege in ce directie sa vizioneze.

Imortalizarea evenimentelor in format 360 reprezinta un instrument de marketing modern, filmarile 360 putand fi promovate prin canale de social media, dar si o metoda inedita de a face accesibila experienta evenimentului si persoanelor care nu au fost prezente.

Beneficiile serviciilor foto 360 si video 360 de la 40 € / ora oferite de echipa Digital Source

  • Integrare simpla: Echipa noastra realizeaza tururi virtuale, fotografii panoramice si filmari 360 ce pot fi integrate cu usurinta pe propriul site, in canalele de social media, sau utilizate in materiale de marketing.
  • Imagini de inalta calitate: Folosim cea mai noua tehnologie si echipamente de ultima generatie pentru a realiza proiectul tau la o calitate superioara.
  • Interactivitate: Navigarea se poate face cu sagetile tastaturii sau cu mouse-ul, avand posibilitatea de a mari/micsora imaginea. Tururile virtuale contin hotspot-uri ce permit trecerea dintr-o panorama in alta.
  • Acuratete si experienta realista: Locatia sau spatiul redat este exact ca in realitate. Spatiul poate fi explorat virtual, pas cu pas, ca si cum ai fi acolo.
  • Design responsive: Proiectele realizate de noi pot fi accesate si vizualizate de pe orice dispozitiv: calculator personal, laptop, tableta sau smartphone.
  • Flexibilitate: Alegem impreuna un interval de timp convenabil pentru realizarea fotografiilor 360 astfel incat sa nu fie nevoie de intreruperea activitatii in locatia respectiva.

Promoveaza-ti afacerea in 360 de grade si fii cu un pas inaintea competitiei!

Cere oferta