We use cookies to personalize content and to analyze our traffic. Please decide if you are willing to accept cookies from our website.

Ce inseamna Social Media Marketing pentru afacerea ta?

In functie de profilul afacerii tale, pachetul Social Media Marketing la 450 RON / luna iti poate facilita:

Sporirea vizibilitatii pe piata
Fie ca vorbim de o piata locala sau piata online, afacerea ta trebuie sa fie vizibila pe Facebook, Instagram si Youtube sau Twitter, dupa caz. Alaturi de noi poti alege combinatia perfecta dintre publicitate platita, afiliati si influenceri.
Mai multe vanzari online
Foloseste distribuirile subscriberilor tai sau campanii publicitare platite pentru a-ti spori vanzarile. Alaturi de echipa noastra poti explora diferite strategii de marire a numarului de subscriberi.
Atragerea de potentiali clienti in locatia afacerii tale
Creaza evenimente si expune zilnic detalii despre locatia ta pe timeline pentru a putea motiva clientii sa se deplaseze catre locatia ta.
Comunicare continua
Prin postari regulate si cu un continut captivant vei consolida atentia catre afacerea ta.
Comunicare si feedback continuu
Interactioneaza zilnic cu clientii tai si asculta sugestiile lor.

Apeleaza la serviciile noastre de Social Media Marketing pentru afacerea ta!

Cere oferta

Intrebari frecvente

Pentru intrebari al caror raspunsuri nu se regasesc in acesta sectiune, contactati-ne la office@digital-source.ro.

Statisticile arata ca peste 30% din timpul petrecut de utilizatorii de internet este realizat pe social media. Indiferent ca doriti promovarea unei afaceri, unui produs sau marirea traficului pe site, platformele de social media ajuta la captarea atentiei viitorilor clienti.
Pentru ca, in Romania, sunt peste 8,8 milioane de potentiali clienti, iar la nivel global peste 1,7 miliarde.
O postare este continutul pe care il vad prietenii unui profil/unei pagini de facebook. Un anunt este o postare platita distribuita unei audiente targetate in functie de continutul ce se doreste a fi promovat.
Scopul nostru este sa concepem campanii solide de Facebook Ads si vom crea strategii viabile care vor deveni piatra de temelie pentru toate eforturile viitoare de promovare a afacerii mediul online.
De indata ce stabilim obiectivele, timpul in care va fi publicata prima campanie va fi de maxim o saptamana.
Avand informatiile din analiza vom configura campaniile de promovare facebook, segmentant eficient pentru publicul tinta.
  • Vom avea reclame de tip carusel, formate dinamice si statice cu un continut clar si atractiv pentru actualii si viitorii clienti.
  • Vom efectua de la bun inceput A / B testing-uri cu reclamele ce le vom livra.
  • Vom vedea ce tip de continut vizual si text atrage mai mult clienti.
  • Vom crea o strategie de retargeting pentru clientii care au interactionat deja cu business-ul. In acest fel ne asiguram ca cei care au mai cumparat de la dvs vor interactiona din nou cu brandul si, implicit, vor comanda din nou.
Putem vorbi de rezultate intr-un interval de cateva ore de la momentul lansarii unei reclame. Insa obtinerea unor rezultate semnificative (de exemplu, crearea unei comunitati ) se concretizeaza pe o perioada cuprinsa intre o luna si trei luni.

Alte servicii de Marketing Online oferite de echipa noastra