We use cookies to personalize content and to analyze our traffic. Please decide if you are willing to accept cookies from our website.

Magazinul Online - cel mai eficient mod de vanzare al produselor!

Realizarea unui magazin online este primul pas catre promovarea si extinderea afacerii tale. Este un model de business cu numeroase avantaje, cele mai importante fiind: expunerea afacerii la nivel national/international, usurinta cu care clientii pot vedea informatii despre produsele dorite precum si disponibilitatea acestora, comoditate in realizarea comenzilor, cheltuieli de intretinere semnificativ scazute comparativ cu detinerea unui magazin fizic si disponibilitate 24/7.

Serviciile noastre de creare magazin online includ:

Functionalitati personalizate

Serviciile noastre de realizare magazin online sunt adaptate cerintelor fiecarui client in parte. Printre functionalitatile personalizate care pot fi adaugate unui magazin online se numara:

  • instrument de cautare,
  • filtrare produse dupa categorii, tag-uri si atribute,
  • sortare produse dupa nume, pret, valoare discount, etc.,
  • adaugare produse la favorite,
  • rating si recenzii produse,
  • implementare livrare si metode de plata(card bancar, numerar, transfer bancar, etc.),
  • implementare rezervare in magazin, etc.

Creare inventar de produse

Pe langa partea de creare a magazinului online, ne vom ocupa si de popularea acestuia cu produse( 30 de produse in pachetul de baza ). Pentru aceasta clientul va trebui sa ne furnizeze continutul produselor: imagini, descriere, pret, discount, categorie, etc. Clientul va putea vedea astfel cum functioneaza magazinul online.

Panou de administrare CMS

Echipa noastra creeaza magazine online cu panou de administrare CMS - Content Management System. Concret, continutul magazinului tau online va fi usor de administrat, prin intermediul unei interfete web simple, fara a fi necesare cunostinte de programare web sau HTML.

Design adaptat pentru dispozitivele mobile

Utilizatorii folosesc tot mai mult device-urile mobile pentru accesarea magazinelor online, de aceea oferta noastra de creare magazin online include implementarea unui design adaptat pentru orice dispozitiv(desktop, tableta, laptop si mobil). Astfel, clientii tai vor avea aceeasi experienta a cumparaturilor online, indiferent de device-ul folosit pentru accesarea magazinului.

Optimizare SEO magazin online (SEO On Page)

Pentru a fi gasit cu usurinta de catre potentiali clienti, un magazin online trebuie optimizat pentru motoarele de cautare. Un magazin online optimizat din punct de vedere SEO va aparea in primele pagini cu rezultate a motoarelor de cautare, va atrage mai mult trafic pe site, si implicit mai multi clienti. Noi ne ocupam de optimizarea SEO On Page pentru ca magazinul tau online sa obtina o pozitie mai buna in motoarele de cautare inca de la lansare.

Asistenta in alegerea domeniului si a gazduirii

Ca sa poti lansa un magazin online, ai nevoie de doua lucruri: un nume de domeniu si hosting(gazduire web). Posibilitatile sunt nelimitate, insa trebuie sa tii cont de anumite aspecte. Numele de domeniu trebuie sa indeplineasca anumite criterii esentiale: sa fie scurt, memorabil si sa foloseasca o extensie de domeniu relevanta publicului tinta. In ceea ce priveste gazduirea web, trebuie sa ai in vedere: viteza server-ului, backup-ul si securitatea, banda de frecventa, etc. Impreuna vom alege un nume de domeniu unic si gazduirea potrivita pentru magazinul tau online.

Training si suport tehnic pentru administrarea magazinului online

Oferta noastra de creare magazin online include training pentru administrarea site-ului si suport tehnic pe o perioada de 6 luni de la finalizarea proiectului. Vom organiza o sedinta de training in care vom explica procesul de administrare a magazinului online de la adaugarea produselor in inventar, pana la gestionarea stocurilor si comenzilor. Iti vom sta la dispozitie cu privire la toate aspectele pe care iti doresti sa le intelegi.

Utilizarea Reaction Commerce

Pentru proiectele de ECommerce ce necesita putere mare de procesare si scalare usor de configurat propunem utilizarea Reaction Commerce ca solutie in dezvoltarea unui magazin online datorita arhitecturii sale de microservicii si a suitei de tehnologii moderne disponibile.

Apeleaza la serviciile noastre de creare magazin online si transforma-ti ideile in realitate!

Cere oferta

Intrebari frecvente

Pentru intrebari al caror raspunsuri nu se regasesc in acesta sectiune, contactati-ne la office@digital-source.ro.

Pe scurt, un magazin online este un site care are ca scop vanzarea de produse sau servicii. Acesta va pune la dispozitie utilizatorilor posibilitatea de a accesa informatii despre produse, descrieri, review-uri ale altor consumatori, deasemenea utilizatorul poate comanda si cumpara produse, totul prin intermediul internetului.
Realizarea unui site se poate face intr-un interval plecand de la doua saptamani la cateva luni. Durata depinde de complexitatea sa, designul ales, continutul sau, serviciile conexe si suportul de care aveti nevoie.
Preturile variaza in functie de complexitatea proiectului. Pentru a primi o oferta de pret in functie de nescesitati, suntem disponibili la telefon si prin email.
Desigur, optimizam magazinul pentru toate tipurile de dispozitive (laptop, tabletă, telefoane), ceea ce le ofera clientilor o experienta optima, indiferent de dispozitivul folosit.
Siteurile realizate de noi vor fi concepute pe o structura CMS care din etapa de constructie a fost dezvoltata dupa regulile SEO impuse de motoarele de cautare, ceea ce faciliteaza o optimizarea suplimentara ulterioara. Optimizarea magazinului pe baza unei serii de keywords se va realiza in urma unei analize asupra concurentei, urmand sa dezvoltam impreuna strategia corespunzatoare.
Un CMS (Content Management System) este o platforma de publicare a continutului online si a informatiilor care doriti sa genereze dinamic website-ul. Este un sistem complex ce permite numeroase facilitati cum ar fi: editare direct din browser, media manager, sistem de template-uri, sistem milti-language, organizare pe sectiuni si categorii etc.
Pentru ca promovarea online este foarte importanta pentru cresterea volumului de vanzari, va sugeram sa optimizati afacerea dumneavoastra prin acest tip de servicii. Puteti opta pentru servicile Digital Source de promovare site sau Social Media Marketing.
Oferta noastra de baza include suport timp de 6 luni. In functie de dorintele clientului, putem avea grija de magazinul online pe o durata indelungata. Acest lucru se va stabili de comun acord dupa expirarea ofertei de baza.

Alte servicii de Web Development oferite de echipa noastra