We use cookies to personalize content and to analyze our traffic. Please decide if you are willing to accept cookies from our website.

Dezvoltare software personalizat

Fie ca vorbim de proiecte fixed price, fie ca vorbim de proiecte time and material, serviciile de dezvoltare software oferite de Digital Source se structureaza in 3 mari categorii, descrise mai jos.

1. Customizare de platforme

Din numeroasele optiuni de produse pentru crearea de siteuri si platforme online, echipa noastra s-a specializat pe OctoberCMS, Bagisto si Moodle pentru proiectele mici/mijlocii, si AEM si Reaction Commerce pentru proiectele enterprise.

Dezvoltare OctoberCMS

Bazat pe stocarea continutului in fisiere si Laravel, OctoberCMS este un produs robust care permite dezvoltarea de site-uri stabile si, foarte important, usor replicabile. Avem un sistem de plugin-uri asociat care va accelera dezvoltarea si va creste gradul de reutilizare.

Oferta noastra include crearea de siteuri de prezentare cu management autonom de continut. Mai multe detalii despre crearea de siteuri cu OctoberCMS la link-ul digital-source.ro/october-cms.

Dezvoltare AEM

AEM este CMS-ul ideal pentru echipele de marketing ale companiilor mari. Crearea de continut poate fi controlata pana in cel mai mic detaliu, avand servicii si workflow-uri special create pentru a modela procesele de marketing. Sistemul de Dispatchers si integrarea usoara cu CDN-uri faciliteaza performanta si o viteza de incarcare foarta scurta a paginilor web.

Oferta noastra include configurarea platformei, dezvoltarea de template-uri de pagini si componente, integrare cu servicii externe si chiar content management.

Dezvoltare Reaction Commerce

Gandit pentru proiecte de ECommerce cu un numar mare de vanzari, Reaction Commerce permite crearea unui magazin online robust si usor de scalat prin tehnologii de ultima ora( NodeJS, React, GraphQL, NextJS, Kafka ). Pentru cazurile in care functionalitatea predefinita nu este suficienta, platforma este gandita pentru o usoara extensibilitate la nivel de UI si backend.

Oferta noastra include configurarea platformei, integrarea cu sisteme de plati si livrare dar si customizare avansata prin dezvoltarea de componente si servicii de backend. Mai multe detalii despre crearea de magazine online cu Reaction Commerce la link-ul digital-source.ro/reaction-commerce.

Dezvoltare Bagisto

Bazat pe PHP, Laravel si MySQL, Bagisto permite obtinerea de rezultate exceptionale cu o investitie mica in infrastructura si mentenanta. Cu numeroase functionalitati predefinite, magazinele online create cu aceasta platforma pot beneficia de concepte avansate de management al inventarului, ale promotiilor si ale canalelor de distributie.

Oferta noastra include configurarea de magazine online, customizarea UI-ului, integrarea cu sisteme de plati si livrare.

2. Aplicatii client-server monolit

Bazat pe modelul de infrastructura dorit si nevoile de business, Digital Source structureaza realizarea de aplicatii web single server in jurul a doua tehnologii:

Laravel

Cu un foarte bun fundament in tiparurile de dezvoltare folosite, Laravel este platforma ideala pentru a dezvolta aplicatii MVC in lumea PHP. Structurile de logica de pe partea de backend vor asigura o usoara mentenanta si extensibilitate in timp, iar pentru frontend putem alege sa adaugam VueJS pentru varianta statica cu Blade.

Oferta noastra include realizarea de aplicatii web sau adaugarea de noi module cu Laravel.

JS stack: NodeJS, React, NextJS

NodeJS este printre cele mai robuste si performante tehnologii de backend permitand procesarea asincrona a sute de mii de evenimente in timp real. React este una din librariile de frontend cu cea mai rapida viteza de randare, putand adauga si NextJS pentru server side rendering.

Oferta noastra include realizarea de aplicatii web ce au nevoia de a procesa un numar mare de evenimente cu React si NodeJS.

3. Aplicatii distribuite

Cand nevoia de scalare creste si aplicatiile monolit nu mai sunt suficiente, in implementarea proiectelor echipa noastra foloseste doua suite de tehnologii, ambele bazate pe microservicii, cozi, workers, containerizare si, in cele mai multe cazuri, functionare in cloud prin AWS sau Digital Ocean.

Java si Spring Boot

Una din cele mai potrivite optiuni de a implementa microservicii in Java, Spring Boot aduce simplitate si robustete comparat cu vechile servere de aplicatii web sau Java EE. Combinand maturitatea platformei Spring cu cele 12 principii ale filozofiei microserviciilor, s-a ajuns la un ecosistem complet de a realiza aplicatii enterprise rapide, scalabile, cu zero downtime in care se pot aduce schimbari modul cu modul.

Oferta noastra include realizarea de aplicatii Java bazat pe Spring Boot, ZooKeeper, Eureka, Zuul, Ribbon, Hystrix, etc.

NodeJS si NestJS

Cand vorbim de proiecte vaste in suita de tehnologii JS, structura si omogenitatea in cadrul unui proiect devin indispensabile. NestJS forteaza arhitectura aplicatiei bazat pe pattern-uri enterprise si impreuna cu TypeScript asigura supportul pentru aplicatii solide.

Oferta noastra include realizarea de aplicatii distribuite in suita JS bazate pe NestJS, React, Apollo, etc.

Bazele de date folosite in functie de nevoi sunt:

  • MySQL, baze de relationare
  • MongoDB, baze de date NoSQL
  • ElasticSearch pentru optimizare la cautare

Pentru cazurile in care avem stocare intensa de fisiere apelam de obicei la Amazon S3, iar pentru nevoia de caching apelam la Redis.

Apeleaza la serviciile noastre de dezvoltare software si transforma-ti ideile in realitate!

Cere oferta

Alte servicii de Web Development oferite de echipa noastra