We use cookies to personalize content and to analyze our traffic. Please decide if you are willing to accept cookies from our website.

Website de prezentare - construim imaginea ta online!

Un site de prezentare este cel mai simplu mod de a promova serviciile si/sau produsele pe care le oferi. Scopul principal al acestuia este de a transforma vizitatorii in clienti si reprezinta primul pas in dezvoltarea prezentei tale online.

Succesul companiei tale depinde de agentia web si strategia de creare site pe care o alegi. Serviciile noastre de creare site web de prezentare includ:

Interfata simpla si usor de folosit

Echipa noastra creeaza site-uri de prezentare folosind o platforma web de tip CMS - Content Management System, cu interfata simpla si usor de folosit. Un site web cu CMS sau Sistem de management al continutului iti permite sa gestionezi usor si eficient continutul site-ului, fara a avea nevoie de cunostinte de programare sau HTML.
Descopera avantajele unui website creat cu October CMS.

Design responsive (mobile-friendly)

Un website ajuta la afirmarea in mediul online, de aceea oferta noastra de creare site include implementarea unui design responsive. Un site web cu design responsive, sau design adaptat pentru orice dispozitiv, isi pastreaza functionalitatea indiferent de dispozitivul de pe care este accesat sau rezolutia acestuia. Un design responsive imbunatateste experienta vizitatorilor pe site-ul tau, iar posibilitatea de a-i transforma in clienti este mult mai mare.

Optimizare site - SEO On Page

Realizam site-uri web pe structura CMS, apoi le optimizam pentru motoarele de cautare. Atunci cand facem cautari pe Google, rezultatele afisate nu sunt aleatorii, ci sunt ordonate dupa un algoritm complex. Optimizarea SEO a unui site face posibila aparitia acestuia in primele pagini cu rezultate a motoarelor de cautare. Noi ne ocupam de optimizarea SEO On Page pentru ca site-ul tau sa obtina o pozitie mai buna in motoarele de cautare. Procesul de optimizare site - SEO OnPage - consta in optimizarea codului sursa a fiecarei pagini din website astfel incat acesta sa respecte regulile motoarelor de cautare si, in acelasi timp, sa comunice eficient subiectul paginii catre robotii de cautare.

Asistenta in alegerea domeniului

Alegerea domeniului este unul dintre cei mai importanti pasi in crearea unui site web. Acesta trebuie sa fie scurt, usor de scris, memorabil, sa reflecte domeniul in care iti desfasori activitatea si sa aiba o extensie potrivita. Impreuna vom alege un nume de domeniu unic, usor de retinut si relevant pentru activitatea desfasurata.

Asistenta in alegerea gazduirii / web hosting

Atunci cand alegi un furnizor de gazduire web trebuie sa ai in vedere: viteza server-ului, banda de frecventa, update-urile, backup-ul si securitatea, etc. Gazduirea web este serviciul care gazduieste practic site-ul tau, iar noi te ajutam sa faci alegerea potrivita.

Training si suport tehnic pentru administrarea site-ului web

Site-urile web realizate de noi beneficiaza de panou de administrare cu o interfata de utilizare simpla. Serviciile noastre de realizare site de prezentare includ training gratuit de utilizare a panoului de administrare CMS(adaugare si actualizare continut, creare pagini), si suport tehnic timp de 6 luni de la predarea site-ului web.

Apeleaza la serviciile noastre de creare site web si transforma-ti ideile in realitate!

Cere oferta

Intrebari frecvente

Pentru intrebari al caror raspunsuri nu se regasesc in acesta sectiune, contactati-ne la office@digital-source.ro. Vom raspunde cu placere oricaror solicitari legate de serviciile noastre de creare site de prezentare.

Foarte simplu! Daca doresti un site web trebuie doar sa ne contactezi(prin intermediul formularului de contact sau prin telefon/email). Vei primi in cel mai scurt timp o oferta creare site web personalizata ce va include: pret site web, durata de realizare si pret mentenanta(daca se va solicita acest serviciu). Multumim ca ati ales Digital Source!
Pretul de realizare al unui site web nu poate fi generalizat. In principal acesta este determinat de mai multi factori: numarul de pagini, complexitatea site-ului, gradul de interactivitate al site-ului, materialele puse la dispozitie, etc. Echipa noastra creeaza site-uri de prezentare adaptate specific nevoilor fiecarui client in parte, de aceea analizam toate detaliile proiectului tau si intocmim o oferta de pret creare site personalizata.
Plata serviciilor de realizare site web se face in doua transe, respectiv 10-30% avans pentru inceperea proiectului, iar diferenta de plata se efectueaza la finalizarea si receptia site-ului web. Predarea site-ului web se va face, intotdeauna, dupa achitarea ultimei transe.
Paginile sau functionalitatile suplimentare neincluse in estimarea initiala a pretului pentru creare website vor fi taxate aditional pe baza unui pret pe ora/pagina/functionalitate, in functie de complexitatea acestora.
Durata de realizare a unui site web de prezentare depinde de numarul de pagini, complexitatea functionalitatilor, aspectul si cantitatea de materiale puse la dispozitie la inceperea acestuia(text / imagini). In medie un site web poate fi gata in 2-3 saptamani, insa durata pana la finalizare depinde de fiecare client in parte. Se poate grabi procesul de creare site, la cerere(acest lucru va influența prețul site-ului web).
Pentru a putea vedea cati vizitatori intra pe site-ul tau trebuie incluse in codului site-ului aplicatii care inregistreaza traficul de pe pagina(numarul de vizitatori, locatia vizitatorilor, dispozitivele utilizate, motoarele de cautare folosite, si multe alte informatii utile). Serviciile noastre de creare site web includ adaugarea acestor aplicatii in site doar in cazul in care ne furnizati codurile de monitorizare a traficului web.
Bineinteles! Toate site-urile create de noi dispun de un panou de administrare(Content Management System) prin intermediul caruia se pot realiza operatii de modificare, stergere sau adaugare de continut pentru toate paginile website-ului, fara a fi nevoie de cunostinte in programare. In plus, noi iti oferim o sedinta gratuita de training, realizat pe propriul website, in care iti vom arata cum sa utilizezi panoul de administrare.
La cerere, pentru o taxa lunara, putem oferi servicii de mentananta si administrare site web. Acestea pot cuprinde backup-uri, actualizarea periodica a site-ului(adaugare de text, imagini si orice alte informatii furnizate de catre client), rezolvarea erorilor sau incompatibilitatilor aparute, update-uri ale platformelor. Oferta de pret creare site de prezentare va include pretul serviciilor de mentenanta si administrare site in estimarea initiala doar daca acestea vor fi solicitate.
Termenul SEO provine din limba engleza(Search Engine Optimization) si reprezinta optimizarea continutului unui site web(text, imagini, etc) pentru a imbunatati ranking-ul in motoarele de cautare. Cu cat un site web este mai bine optimizat cu atat exista sansa ca acesta sa fie listat pe primele pozitii in motoarele de cautare. Ca firma creare site stim cat de importanta este optimizarea pentru motoarele de cautare, de aceea oferta noastra de realizare site de prezentare include si optimizare site On Page.
Stim ca un site web are nevoie de promovare pentru a avea o mai buna vizibilitate online si pentru a atrage potentiali clienti. De aceea am creat pachetul "Promovare site" pentru a va ajuta sa atrageti vizitatori interesati de serviciile/produsele pe care le oferiti. Gasiti mai multe detalii aici!

Alte servicii de Web Development oferite de echipa noastra