We use cookies to personalize content and to analyze our traffic. Please decide if you are willing to accept cookies from our website.

Fotografie evenimente corporate

Fotografierea evenimentelor corporate este necesara atat pentru promovarea imaginii companiei, cat si pentru realizarea materialelor de marketing, publicitate si PR.

Serviciile noastre de fotografie de eveniment corporate sunt concepute pentru a se plia pe tipuri de eveniment variate, fie ca este vorba despre un eveniment de o zi, sau un eveniment care se desfasoara pe parcursul mai multor zile, in mai multe locatii.

Ce evenimente corporate acoperim?

Echipa noastra este pregatita pentru orice tip de eveniment corporate, indiferent de marime sau scop: conferinte, workshop-uri, team-building-uri, petreceri tematice, aniversari de companii, baluri caritabile, expozitii, traininguri, seminarii, misiuni economice, schimburi de experienta, congrese, targuri, simpozioane, sau orice alte evenimente.

Stilul fotografic

Fotografiile vor fi realizate in stil fotojurnalistic, prezentand programul si evenimentul in ordine cronologica, dupa cum acesta s-a petrecut.

Ce echipament folosim?

Folosim echipament profesional de inalta performanta din gama Canon:

  • Canon 5d Mark IV
  • Canon EF 24-70mm f/2.8 L II USM
  • Canon EF 16-35mm f/2.8L III USM

Postproductie

Toate fotografiile vor fi editate din punct de vedere al contrastului, luminozitatii, incadrarii pentru a avea o calitate cat mai buna. Editarea o facem in Lightroom si Photoshop la rezolutii mari, chiar daca rezultatul final este doar in gama UHD.

Livrarea rezultatului

Nu ne limitam la un anumit numar de fotografii, insa asiguram un minim de 200 de fotografii digitale. In functie de durata si dinamica evenimentului, numarul final variaza intre 200 si 1000 de fotografii.

Fotografiile realizate se livreaza in medie dupa aproximativ 5-20 de zile de la eveniment, in format JPEG prin Dropbox.

Apeleaza la serviciile noastre de fotografie corporate la un pret convenabil!

CERE OFERTA

Intrebari frecvente

Pentru intrebari al caror raspunsuri nu se regasesc in acesta sectiune, contactati-ne la office@digital-source.ro.

Preturile se stabilesc in functie de mai multi factori, pentru un pret orientativ al serviciilor noastre de fotografie profesionala puteti vizita pagina digital-source.ro/fotograf-profesionist dar cel mai bine putem discuta la telefon sau pe email.
Factorii care influenteaza pretul unei sesiuni de fotografie corporate pot fi tipul evenimentului, durata, locatia evenimentului, numarul de persoane participante, imaginile panoramice/din drona (in cazul in care clientul doreste si astfel de servicii.)
In special oferim servicii foto video in Bucuresti si Calarasi dar suntem destul de flexibili in a ne deplasa in functie de dorintele clientilor. Va rugam sa ne contactati pentru detalii suplimentare.
Telefonic, pe e-mail, cu 8-10 zile inainte de data la care doriti sa realizati sedinta foto/video. In cazul proiectelor complexe sau evenimentelor deosebite, este recomandabil sa purtam din timp discutii asupra particularitatilor sesiunii foto, pentru stabilirea tuturor detaliilor.
Pentru fotografie profesionala preferam gama celor de la Canon, de aceea avem camera full frame EOS 5D Mark IV, flash-uri SpeedLite 600EX si dispunem de obiective diferite care sa se potriveasca tipului de fotografie/tipului de eveniment: portrete, macro, peisaj etc.
Sigur ca da. Realizam si materiale video si ne ocupam de montaj video in formatul solicitat. Editarea video consta in: montaj, stabilizare, colorizare, sincronizare sunet, redimensionare, adaugare text, efecte etc.
In general, folosim formatul .jpeg pentru predarea materialelor finale. In cazuri speciale putem exporta imaginille si in alte formate cum ar fi TIFF. Nu, nu consideram necesara oferirea imaginilor de tip RAW, deoarece caracteristicile aplicate imaginilor cu ajutorul aparatului nu vor fi vazute in imagine daca nu sunt deschise cu anumite tipuri de soft.
Durata de predare a fotografiilor poate varia in functie de complexitatea pe care o necesita editarea, tipul evenimentului, tipul de fotografie etc. Contractul prevede livrarea in 30 de zile, dar, dupa caz, aceasta perioada poate sa scada la cateva zile pentru anumite situatii.
Desigur. Pastram toate imaginile in cloud pe durata unui an de la data predarii acestora tocmai pentru a veni in ajutorul clientului.