We use cookies to personalize content and to analyze our traffic. Please decide if you are willing to accept cookies from our website.

Fotografie Produs / Locatie

Studiile de marketing au aratat ca majoritatea consumatorilor manifesta interes pentru un produs proportional cu detaliile si calitatea imaginilor in care este prezentat. Consumatorii sunt inconjurati de prezentari vizuale mai mult decat descrierile text ale unui produs, platformele de social media schimband mult comportamentul utilizatorilor fata de acum 5 ani.

Pentru ca este esential pentru un business sa beneficieze in mod constant de imagini profesionale de calitate oferite de un fotograf cu abilitati si experienta, apelati la serviciile de fotografie de produs Digital Source.

Crearea imaginilor adecvate pentru afaceri

Este necesara o investitie pentru prezentarea produselor din cea mai buna perspectiva. Un fotograf profesionist de produs va furniza in mod constant si eficient imagini de inalta calitate, scotand in evidenta atributele, caracteristicile si detaliile unui anumit produs pentru a oferi clientilor toate informatiile necesare pentru a face o achizitie de calitate si de incredere.

Fotografiere creativa

Oferim un design creativ, putem modifica multe dintre elementele standard care influenteaza aspectul unei imagini, cum ar fi adaugarea de fundaluri distincte, suprafete, elemente de recuzita si stil, pe langa utilizarea tehnicilor de iluminare si post-productie specifice. Aceste considerente pot necesita mai mult timp, deci preturile vor fi stabilite diferit fata de pachetele standard. Aceasta se refera, in general, la articole pentru scopuri publicitare specifice, cum ar fi ambalarea produselor in cazul in care este necesar un finisaj de calitate superioara, precum si pentru publicitatea tiparita. .

Ce echipament folosim?

Folosim echipament profesional de inalta performanta din gama Canon:

  • Canon 5d Mark IV
  • Canon EF 100mm Obiectiv Foto DSLR F2.8L Macro IS USM
  • Canon EF-S 35mm f/2.8 IS STM Macro

Termen de livrare

Fotografiile realizate se livreaza in medie dupa aproximativ 30 de zile de la sedinta foto, in format JPEG prin Dropbox. Pentru editarea foto realizata in perioada aceasta, clientul beneficiaza de 2-3 sedinte in care poate da feedback, totul pentru o transparenta cat mai buna asupra rezultatelor.

Apeleaza la serviciile noastre de fotografie de produs / locatie la un pret convenabil!

CERE OFERTA

Intrebari frecvente

Pentru intrebari al caror raspunsuri nu se regasesc in acesta sectiune, contactati-ne la office@digital-source.ro.

O fotografie de produs bine realizata va evidentia detaliile dorite incurajand clientii sa achizitioneze. De asemenea prin compozitia si calitatea imaginilor, fotografia de produs ajuta la promovarea atuurilor fata de produse similare care nu investesc acest efort .
Durata medie de livrare a fotografiilor de produse se ridica la 5-7 zile lucratoare pentru o medie de 20 de produse. Exista totusi si produse ce necesita mai multa atentie (exemplu: bijuterii si obiecte nichelate) pentru care acest termen se poate modifica usor.
Oferta noastra de pret pentru fotografia de produs este in jurul a 40 euro/ora si poate varia in functie de mai multi factori.
  • fotografierea produselor se realizeaza la sediul dumneavoastra, sau la sediul nostru;
  • numarul de produse pe care le aveti de fotografiat – cu cat aveti mai multe produse cu atat pretul/produs scade;
  • numarul de imagini (unghiuri)/produs dorit de dumneavoastra;
  • urgenta cu care aveti nevoie de imaginile finale ale produselor.
Principala zona in care ne desfasuram activitatea este cea a Bucurestiului si a judetul Calarasi, dar politica nostra flexibila ne permite sa acoperim si 100-200 km in jurul acestor zone .
Principalele body-uri pe care le folosim sunt Conon 5D Mark IV, cu diferite obiective in functie de necesitatea proiectului, blit-uri (de studio si externe), blende, softboxuri si umbrele.
Ne place sa lucram pe tot felul de proiecte si ne plac provocarile. In functie de durata si natura proiectului putem stabili si participarea la un proiect de lunga durata (lunar, sezonier, anual).
Desigur. Pastram toate imaginile in cloud pe durata unui an de la data predarii acestora tocmai pentru a veni in ajutorul clientului.