We use cookies to personalize content and to analyze our traffic. Please decide if you are willing to accept cookies from our website.

De ce sa alegi pachetul de Promovare site pentru afacerea ta?

In functie de profilul afacerii tale, pachetul Promovare site de la 600 RON iti poate facilita:

Cresterea traficului pe site-ul tau
Chiar daca optimizarea unui site pentru motoarele de cautare aduce rezultate valoroase pe termen lung, in prima faza traficul organic al unui website nu are un volum spectaculos. Campaniile de promovare a unui site sunt instrumentele ideale pentru atingerea unui trafic necesar afacerii tale.
Atragerea de mai multi clienti prin activitati publicitare
Folosim Google Ads, serviciu de publicitate cu plata per clic(PPC), pentru a ne asigura ca mesajul tau ajunge la oamenii relevanti, in limitele bugetului. Mai mult, prin conectarea conturilor Google Analytics si Google Ads, vom putea analiza activitatea clientilor pe site, dupa ce au dat click pe anunt, astfel incat putem edita si optimiza campaniile AdWords in timp real.
Analiza si interpretarea traficului web
Fie ca vorbim de o crestere a numarului de clienti cu 15% sau a cifrei de afaceri cu 10%, pentru a-ti atinge obiectivele trebuie sa le masori. Prin intermediul Google Analytics determinam profilul clientilor, care este traficul site-ului tau, analizam datele privind activitatea vizitatorilor si masuram vanzarile sau conversiile generate din campaniile derulate online.
Profilarea publicului
Definim exact clientii tinta, prin monitorizarea comportamentului vizitatoriilor putem contura profilul ideal de vizitator.

Apeleaza la serviciile noastre de Promovare site pentru afacerea ta!

Cere oferta

Intrebari frecvente

Pentru intrebari al caror raspunsuri nu se regasesc in acesta sectiune, contactati-ne la office@digital-source.ro. Vom raspunde cu placere oricaror solicitari legate de serviciile noastre de website marketing.

Prin serviciul nostru de promovare ne propunem sa crestem traficul si numarul de clienti de pe site-ul tau. Folosim metode moderne precum campanii adwords, servicii SEO, servicii optimizare site, Social Media Marketing, Content Writing si vom decide impreuna ce strategie functioneaza cel mai bine pentru satisfacerea scopurilor tale.
In mod obligatoriu, website-ul trebuie sa fie lizibil pentru motoarele de cautare si pentru vizitatorii finali. Trebuie sa aiba o viteza buna de incarcare, sa fie atractiv din punct de vedere grafic si sa detina pozitii de top in cautarile organice pentru cuvinte cheie multiple.
Cercetarea cuvintelor cheie este considerata fundamentul unei campanii de optimizare SEO. Campaniile SEO folosesc cercetarea cuvintelor cheie pentru a determina ce clasifica concurenta si ce cuvinte sau fraze ar trebui sa vizeze optimizarea. Fara serviciile oferite de o agentie seo pentru cercetarea cuvintelor cheie, este dificil de aflat ce cauta publicul tinta si cum trebuie organizat site-ul in consecinta. Serviciile de promovare SEO ne pot ajuta sa determinam cuvintele cheie cele mai potrivite.
Pozitia anuntului este pozitia in rezultatele paginii motorului de cautare unde apare anuntul, in raport cu toate celelalte reclame. Misiunea noastra, ca agentie adwords, este sa gasim o strategie prin care anunutul tau se se situeze in topul rezultatelor.
In momentul in care cineva cauta un cuvant/ fraza pe Google, primeste o serie de rezultate. Acest cuvant/ fraza poate declansa anuntul tau, anunt ce va aparea deasupra sau in dreapta rezultatelor organice (gratuite). Aceasta afisare nu se taxeaza, costuri se vor aplica doar daca utilizatorul da click pe anunt.
In functie de rezultatele asteptate si nevoile de comunicare ale fiecarei campanii, bugetul poate varia. Stabilesti un buget, iar noi il vom utiliza eficient. Pentru inceput campania trebuie sa ruleze o perioada pentru a vedea anumite statistici, dupa care va fi optimizata in functie de asteptari.
Anuntul tau va participa la o licitatie in cadrul Google Ads, in urma careia se va stabili automat un Cost per Click (CPC). In cadrul licitatiei se va tine cont de un scor de calitate calculat de sistem, dar si de anunturile celorlalti participanti/concurenti din domeniul respective de activitate. Acolo unde concurenta este scazuta, costurile per click vor fi mai mici.
In site-ul tau va fi introdus un cod de conversie ce va monitoriza actiunile facute de utilizatori. Noi vom analiza rezultatele campaniei si o vom optimiza. De asemenea, campania va fi monitorizata si de tine, vei primi rapoarte cu privire la evolutia acesteia, date referitoare la costul per click, numarul de utilizatori care au accesat site-ul prin anunturile promovate, numarul achizitiilor realizate de acestia, costul total sau alte date care te-ar putea interesa.

Alte servicii de Marketing Online oferite de echipa noastra