We use cookies to personalize content and to analyze our traffic. Please decide if you are willing to accept cookies from our website.

Fotografie Portret Business

Portretele business sunt unul dintre elementele esentiale pentru promovarea imaginii unei companii sau pentru promovarea unui brand personal.

Fie ca vorbim de directori, VPs si oameni din management, fie ca vorbim de membrii echipelor operationale, standardele implica realizarea de fotografii portret profesionale in tot ceea ce inseamna marketing, publicitate, PR si, nu in ultimul rand, recrutare.

Sedinta foto portret in studio

Toate avantajele desfasurarii sedintei foto intr-un mediu controlat vor permite planificarea in detaliu a portretelor foto si a pasilor parcursi pentru obtinerea lor. Printr-un intreg set de pasi vom stabili detaliile din portretele rezultate, un exemplu ar fi alegerea fundalului tindand cont de domeniul de activitate, titulatura si scopul in care se realizeaza pozele.

Sedinta foto portret in alte incinte

Pentru unele scenarii, portretul de business ideal este cel realizat in mijlocul activitatii desfasurate. Alteori din motive de logistica, se va alege locatia optima pentru desfasurarea sedintei foto de portret.

Pentru ambele cazuri, echipa noastra va facilita prin echipamente aduse, lumini si recuzita toate detaliile necesare unei sedinte de acest fel.

Portrete profil profesional pentru CV sau LinkedIn

Pentru alegerea candidatiilor si a colaboratorilor, pe langa experienta profesionala conteaza foarte mult comunicarea si capacitatile de prezentare individuala. De cate ori nu ai intalnit oameni experti intr-un domeniu afisand pe LinkedIn poze in sandale sau slapi intr-un concediu.

Investeste resursele necesare ca pe langa o prezentare foarte reusita in text a aptitudinilor si a experientei, sa existe si poze de profil atent realizate conform etichetei profesionale.

Alege oferta noastra de portrete pentru profil profesional si vom realiza impreuna imagini care sa te reprezinte si sa complementeze prezentarea experientei si a aptitudinilor detinute. Bazat pe pachetul ales, vom asigura pregatirea pozelor de portret rezultat pentru LinkedIn, pagini web, print, Facebook sau Twitter.

Apeleaza la serviciile noastre de fotografie portret business la un pret convenabil!

CERE OFERTA