We use cookies to personalize content and to analyze our traffic. Please decide if you are willing to accept cookies from our website.
  • Home
  • Implementare Google Tag Manager

Servicii Implementare Google Tag Manager

Google Tag Manager este un instrument util care te ajuta sa implementezi si sa gestionezi etichete de marketing(coduri de tracking) pe site-ul tau, fara a fi nevoie sa modifici codul sursa al site-ului. Scopul acestor tag-uri este de a obtine informatii despre actiunile realizate de utilizatori pe site-ul tau, informatii care te vor ajuta sa masori rezultatele strategiei tale de promovare online si sa creezi o targetare mai specifica a audientei.

Cateva din beneficiile utilizarii serviciului Google Tag Manager:

Poti monitoriza orice eveniment doresti

Cu Google Tag Manager poti configura si implementa etichete pentru urmarirea actiunilor realizate de utilizatori pe site-ul tau,indiferent daca acestea sunt actiuni standard(cum ar fi clicurile date pe link-urile tale de social media, pe o imagine, pe un buton sau pe numarul de telefon afisat pe site) sau complexe cum sunt urmarirea conversiilor pe site(actiuni definite ca valoroase, cum ar fi o achizitie sau o inscriere).

Viteza de incarcare crescuta a paginilor site-ului

Google Tag Manager incarca tag-urile in mod asincron(concomitent). Acest fapt duce la scurtarea timpului de incarcare a paginii.

Template-uri pentru tag-uri

Google Tag Manager ofera o serie de etichete prestabilite, cum ar fi cele pentru Google Analytics, Google Ads, sondaje de opinie Google, LinkedIn, Twitter, si multe altele. Gasesti lista completa aici.

Testarea etichetelor inainte de a fi publicate

Pentru a minimiza erorile de tracking, Google Tag Manager pune la dispozitie unelte pentru Previzualizare, Depanare și Istoric Versiuni. Cu ajutorul acestora poti sa vezi daca ti se activeaza corect codul de urmarire inainte de a publica noul tag creat.

Daca ai nevoie de ajutor in implementarea serviciului Google Tag Manager, echipa Digital Source iti vine in ajutor!

Serviciile noastre de Implementare Google Tag Manager incepand de la 100 de Euro includ:

  • instalare Google Tag Manager(creare cont sau folosirea unuia existent)
  • creare fragment de container pentru site-ul tau si adaugarea acestuia pe site
  • creare etichete de urmarire standard sau personalizate(pana la 20 de etichete)

Alege serviciilor noastre de Implementare Google Tag Manager

Cere oferta