We use cookies to personalize content and to analyze our traffic. Please decide if you are willing to accept cookies from our website.

Servicii integrare Google widgets

Integreaza Google widgets pe site-ul tau si creste credibilitatea afacerii tale!

Cu preturi incepand de la 100 de Euro, echipa noastra integreaza pe site-ul tau Google Reviews, Google Maps si YouTube player.

Integrare Google Reviews

Review-urile clientilor sunt o modalitate eficienta de a atrage noi clienti si determina reputatia afacerii tale in mediul online. Afisarea review-urilor clientilor pe site aduce o serie de beneficii afacerii tale:

  • influenteaza decizia de cumparare a vizitatorilor,
  • ajuta la o pozitionare mai buna a site-ului in rezultatele motoarelor de cautare,
  • creste credibilitatea site-ului si a afacerii tale.

Echipa noastra de dezvoltatori integreaza Google Reviews pe site-ul tau, cu actualizare automata si informatii detaliate, precum numele autorului, data recenziei, rating-ul si continutul recenziei.

Integrare Google Maps

Foloseste Google Maps direct pe site-ul tau pentru ca clientii sa poata gasi cu usurinta locatia ta. Echipa noastra integreaza Google Maps pe site, personalizat in functie de nevoile fiecarui client in parte, si cu design responsive.

Integrare YouTube player

Daca strategia ta de social media marketing include si platforma YouTube, atunci trebuie sa incluzi pe site videoclipurile de pe canalul tau de YouTube. Fie ca este vorba de un videoclip sau de un playlist, echipa noastra integreaza YouTube player pe site-ul tau, cu design adaptat pentru dispozitivele mobile.

Alege serviciile noastre de integrare Google Widgets!

Cere oferta