We use cookies to personalize content and to analyze our traffic. Please decide if you are willing to accept cookies from our website.
  • Home
  • Optimizare viteza site

Optimizarea vitezei de incarcare a paginilor web

Viteza de incarcare a unui site web este esentiala pentru o afacere online. Aceasta reprezinta un aspect important atat din punct de vedere SEO, cat si pentru o experienta placuta a utilizatorilor.

Un site lent va duce la determinarea utilizatorilor de a cauta alte alternative, precum si la scaderea pozitiei site-ului in rezultatele motoarelor de cautare, viteza paginii fiind un factor de clasificare pentru cautarile mobile.

Rata de abandon a unui website este mult mare atunci cand incarcarea lui dureaza prea mult, de aceea optimizarea vitezei de incarcare a paginii ar trebui sa fie o prioritate pentru orice site web.

Optimizarea vitezei de incarcare a unui site este benefica pentru:

  • cresterea numarului de vizitatori;
  • cresterea ratei conversiilor;
  • imbunatatirea interactiunii pe care utilizatorii o au cu site-ul.

Echipa Digital Source ofera servicii de optimizare viteza website incepand de la 150 de Euro ce consta in:

Optimizarea imaginilor

Cele mai mari fisiere pe care browserul le va incarca dintr-o pagina web sunt imaginile, care pot ocupa pana la 90% din dimensiunea paginii. Noi ne vom asigura ca dimensiunile imaginilor sunt reduse corespunzator pentru o viteza mai buna de incarcare, fara a afecta calitatea vizuala a acestora.

Minificarea fisierelor HTML, CSS si Javascript

Minifierea codului HTML, CSS si Javascript va reduce dimensiunea datelor ce trebuie descarcate pentru a vizualiza un website. Site-ul devine astfel mai rapid, pastrandu-si aceleasi functionalitati.

Activarea compresiei Gzip

Activarea compresiei Gzip reduce dimensiunea fiecarui fisier pe care il serveste site-ul, si implicit timpul necesar descarcarii resurselor. Acest lucru determina paginile sa se incarce semnificativ mai rapid.

Analiza si optimizarea continutului din pagina

Pentru ca fiecare site are particularitatile lui, in anumite cazuri se pot atinge rezultate foarte bune prin incarcarea progresiva a continutului sau caching-ul resurselor incarcate din baza de date.

Alege serviciilor noastre de optimizare viteza site!

Cere oferta