We use cookies to personalize content and to analyze our traffic. Please decide if you are willing to accept cookies from our website.
  • Home
  • >
  • Realizare campanii Facebook Ads

Servicii realizare campanii Facebook Ads

Fa-ti afacerea cunoscuta pe cea mai mare retea de socializare! Cu peste 2 miliarde de utilizatori activi lunar, Facebook reprezinta una dintre cele mai eficiente metode de publicitate online.

Datorita optiunilor de targetare a audientei si a posibilitatii de a optimiza performanta campaniilor, promovarea prin Facebook Ads are un potential impresionant in ceea de priveste atragerea de noi vizitatori si potentiali clienti.

Avantajele promovarii prin Facebook Ads sunt numeroase, printre care amintim:

  • existenta unei baze uriase de potentiali clienti - peste 9.8 milioane de romani utilizeaza Facebook
  • promovarea este bazata pe date demografice, anunturile afisandu-se doar utilizatorilor care se incadreaza printre clientii potentiali
  • costuri relativ mici in comparatie cu alte metode de promovare

Cu preturi incepand de la 100 de Euro, echipa noastra iti ofera servicii de realizare campanii Facebook Ads optimizate si personalizate afacerii tale!

De ce sa ne alegi pe noi pentru crearea campaniilor tale Facebook Ads?

Iti vom intelege afacerea

Vom discuta in detaliu despre produsele si/sau serviicile oferite, profilul clientilor tai si obiectivele afacerii tale.

Stabilim obiectivele si setam campania de Facebook

Stabilim obiectivele pe care le urmarim in campania de promovare si implementam campania Facebook Ads: selectam criteriile de targetare a audientei, alegem destinatiile de plasare a reclamei, stabilim bugetul si perioada de rulare a reclamei.

Analizam si optimizam campania de promovare

Urmarim performantele campaniei Facebook in timp real. In functiei de rezultatele obtinute optimizam campania astfel incat bugetul tau sa fie valorificat la maxim.

Alege promovarea prin Facebook Ads si dezvolta-ti afacerea!

Cere oferta