We use cookies to personalize content and to analyze our traffic. Please decide if you are willing to accept cookies from our website.
  • Home
  • >
  • Servicii Accesibilizare Site Web

Servicii accesibilizare site web

Un site web accesibil inseamna un site un design web care permite persoanelor cu dizabilitati sa perceapa, inteleaga, navigheze si sa interactioneze cu paginile web in mod eficient, precum si sa creeze continut web.

Reglementata prin lege, toate site-urile web apartinand organismelor din sectorul public sunt obligate sa aiba pagini web accesibile, insa pentru ca toate persoanele - cu sau fara dizabilitati - sa poata beneficia de o experienta optima de navigare pe internet, orice site web ar trebui sa asigure cel putin un nivel de accesibilitate.

Echipa noastra ofera servicii de accesibilizare site, cu preturi incepand de la 100 de Euro, ce consta in:

Audit de accesibilitate al site-ului

Analizam site-ul web si identificam toate problemele pe care persoanele cu dizabilitati le-ar putea intampina pe acesta.

Accesibilizare site conform Orientarilor privind accesibilitatea continutului web (WCAG)

Implementam recomandarile W3C privind accesibilitatea site-urilor web, urmarind cele patru principii cheie:

  • Perceptibilitate - informatia si componentele interfetei de utilizare sa fie prezentate utilizatorilor intr-o forma perceptibila si cat mai usor de inteles;
  • Operabilitate - componentele interfetei de utilizare si navigarea sa fie operabile
  • Comprehensibilitate - informatia si modul de operare a interfetei de utilizare sa poata fi intelese de catre utilizatori
  • Robustete - continutul sa fie suficient de robust astfel incat sa poata fi interpretat cu un grad ridicat de incredere de o gama larga de agenti utilizatori, inclusiv de catre tehnologiile asistive.

Testarea accesibilitatii site-ului

Testam functionalitatile de accesibilitate implementate atat cu utilizatori, cat si cu ajutorul unei game largi de unelte de accesibilitate.

Alege serviciile noastre de accesibilizare site web

Cere oferta