We use cookies to personalize content and to analyze our traffic. Please decide if you are willing to accept cookies from our website.
Reaction Commerce este solutia preferata de noi in ultimii doi ani pentru orice proiect de ECommerce in care se doreste putere mare de procesare si scalare usor de configurat. Bazat pe o arhitectura de microservicii si o suita de tehnologii moderne, recomandam Reaction Commerce ca platforma potrivita pentru proiectele de ECommerce enterprise.

Top 7 motive pentru care recomandam Reaction Commerce in dezvoltarea unui magazin online:

1. Arhitectura distribuita bazata pe microservicii si aderarea la 12 Factor App

Sunt servicii separate pentru API, Storefront UI, Admin, Identity fapt ce permite scalarea pentru evenimente de genul Black Friday, cu de zeci de ori mai multe comenzi, usor abordabile prin adaugarea de instante de API.

2. Tehnologii special alese pentru ca fiecare serviciu sa isi indeplineasca sarcinile intr-un mod cat mai optim posibil

Reaction Commerce vine cu unul din stack-urile de tehnologii preferate de noi: NodeJS, React, GraphQL, NextJS, Kafka si Docker.

NodeJS este printre cele mai robuste si performante tehnologii de backend permitand procesarea asincrona a sute de mii de evenimente in timp real.

React este una din librariile de frontend cu cea mai rapida viteza de randare si, adaugand si NextJS pentru server-side rendering, ajungem la rezultate exceptionale din punct de vedere al vitezei cu care userii vor interactiona cu magazinul online.

3. Conceput pentru modul Headless

Storefront-ul de React de la Reaction Commerce este pur optional. Platforma de ECommerce este gandita pentru a fi consumata de orice UI, inclusiv aplicatii dedicate de mobil.

4. Catalog de produse ce suporta variatii ale unui produs si atribute custom tagging

Pe langa ierarhia clasica de produse asociate unei categorii, avem un sistem avansat de variants( versiuni particulare ale unui produs master) care vor permite preturi si canale de vanzare dedicate bazat pe regiune, segment, etc.

Tagurile vor aduce flexibilitate unui magazin online prin permiterea de ierarhii duale si atributele custom vor modela cat mai targetat inventarul de produse.

5. Sistem de preturi avansat: promotii, taxe calculate automat, costuri de transport

In Reaction Commerce avem un control foarte bun asupra ceea ce inseamna discount si promotie, avand posibilitatea de a introduce reguli avansate si conditii de alocare. Prin configurarea metodelor de transport si a taxelor, se va permite un management foarte usor al sumelor incasate.

6. Control bun al interactiunii cu utilizatorii: pagini de profil, sistem de trimitere a emailurilor, localizare.

Pe langa partea destinata materializarii vanzarilor, Reaction Commerce vine si cu puternice functionalitati de mentinere a relatiei cu utilizatorii ( CRM ) si aici putem enumera posibilitatea de a gandi o strategie de emailuri care sa incurajeze o noua tranzactie, o pagina de profil cu optiuni de conversie, plus numeroase optiuni de personalizare a experientei clientilor.

7. Storefront predefinit - o optiune excelenta ca website din punct de vedere SEO si performanta

Dupa cum am enumerat la partea de tehnologii, storefront-ul predefinit al magazinului online vine cu o foarte buna viteza de raspuns si flexibilitate, si permite un nivel mare de customizare.

Exista un suport avansat pentru SEO, intreg storefront-ul avand numeroase optiuni de configurare a continutului meta folosit de motoarele de cautare.

Apeleaza la serviciile noastre de creare magazin online si transforma-ti ideile in realitate!

Cere oferta

Alte servicii de Web Development oferite de echipa noastra